GYIK

Mennyi idő alatt készül el a pendrive?

A rendelt termékek a készlet szerint raktárunkban találhatókak. A gyártás normál esetben 4-7 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben fontos eseményre, szűkre szabott határidővel van szükséged a pendrive-ra, természetesen megoldható, kérlek erről egyeztessünk telefonon vagy e-mailben.

 

Milyen formában küldjem a logónkat?

A logót vektoros formátumban kérjük, ennek kiterjesztése vektoros pdf, .eps, .ai, .cdr lehet. A kártya pendrive-oknál lehetséges nagy felbontású képet rányomtatni a kártyára, itt a felbontás minimum 300 dpi legyen. Nagy felbontású PhotoShop fájlból is tudunk dolgozni.

 

Mi a különbség képnyomás és gravírozás között?

A színes nyomat esetében a logót a pendrive felületére nyomjuk, színes UV nyomtatóval, mely jelenleg a legmodernebb technológiát képviseli. A színes nyomat nevében is megvan, bármilyen színt tudsz választani, képet logóztatni, mely még tetszetősebbé teszi a pendrive-ot.

A fa alapanyagba lehetséges gravíroztatni is. Ennél a technológiánál a fa alapanyagába belemarjuk a logód. Így a logó a fa színével megegyező lesz majd, és kicsit mélyebben helyezkedik el a pendrive felszínéhez képest.

 

Van-e lehetőség grafikai tervezésre?

Amennyiben logójuk nem áll rendelkezésre vektoros formátumban, illetve változtatni kell azon, természetesen van lehetőség grafikai tervezésre. Ennek költsége függ a szükséges tervezés mértékétől.

 

A látványterv ingyenes?

Igen, függetlenül a kapott grafika minőségétől, felbontásától, a pendrive látványtervet minden esetben ingyenesen elkészítjük. A vektoros formátumú grafikára csak rendeléskor van szükség.

 

Milyen csomagolásban érkeznek a pendrive-ok?

A pendrive-ok általában egyesével nylon csomagolásban vannak, illetve ha díszdobozos terméket rendeltél, úgy annak dobozában.

 

Mi az az Artisjus matrica?

2009 óta minden pendrive-ra kötelező jogdíjat fizetni. A jogdíj mértéke a pendrive kapacitásától függ. Ez csúnyán fogalmazva „pendrive adó”. Minden pendrive-unk ára tartalmazza az Artisjus matrica költségét.

 

Milyen sebességűek a pendrive-ok?

Az pendrive-okat, ha külön kérés nem érkezik USB 2.0 porttal látjuk el. Az USB 2.0 kimenet sebessége 2-5,5 Mb/s közé tehető. Kérésre 8 Mb/s is elérhető az USB 2.0 kimenetnél. Lehetséges továbbá 3.0 USB kimenetű pendrive-ot  vásárolni, ezek sebessége 17 Mb/s-22 Mb/s közé tehető.

 

Van-e lehetőség adatfelmásolásra?

Igen, van lehetőség felár ellenében.