Kristály sötét fa pendrive, díszdobozzal

4 814 Ft11 051 Ft

kristály pendrive fotóval

Kiürítés

Leírás

Tudtad, hogy a vásárlási döntések többsége szimpátia alapján történik? Neked melyik fotós lenne a szimpatikus, aki olcsó vagy aki profi?

A kristály sötét fa pendrive a számítógéphez csatlakoztatva fehér LED fénnyel világít.

A kristály pendrive logózása: lézergravírral a fa kupakba vagy a díszdobozra. 3D üvegkristály gravírral az üveg részbe. Válaszd ki lentebb görgetve a logózási opciókat!

Minimum rendelési mennyiség 10 darab.

Az elegáns kristály fa pendrive-ot gravírozott vagy fényképes nyomattal ajánljuk a pendrive-on vagy/és a díszdobozon is. A pendrive testre és dobozra elhelyezett logó lehet eltérő, de egyezzen meg az összes megrendelt darabszámnál. Kérlek töltsd fel a kért fotókat a Kosár menüpont vagy a Pénztár menüpont alatt található fájlfeltöltő rendszer segítségével, vagy küldd el az info@pendriveguru.hu e-mail címre, hivatkozva a megrendelésed számára.

Egyedi neves feliratozást is ajánljuk, ha a párok, babák nevét, a fotózás időpontját szeretnéd a pendrive-ra nyomatni, különböző nevekkel. Ennek számolj kérlek 230 Ft felárat oldalanként a fent látható árhoz képest.

Az elegáns díszdoboz árát az ajánlat tartalmazza.

Minimum rendelési mennyiség 10 darab.

Válaszd ezt az exkluzív kristály fa pendrive-ot, esküvői fotóid, babafotóid átadásához.

Az elegáns kristály pendrive Jó döntés ha:

1 – teljesen egyedi ajándékra törekszel

2 – később is haszálható örök ajándékot választod

3 – célod a tökéletes elegancia és az exkluzívitás

A kristály sötét fa pendrive-ok USB 2.0 kimeneti porttal rendelkeznek. A 4 Gb-os kisebb kapacitást csak a fotók átadására ajánljuk, ha a fotók kisebb méretűek, a 8 GB, 16 Gb memória kapacitás olyan lehetőséget is rejt magában, hogy a használója, miután biztonságosan lementette a rajta lévő képeket, továbbra is használni fogja, így folyamatosan szeretettel emlékezik majd, kitől is kapta ezt a nagyszerű egyedi ajándékot.

További információk

Kapacitás

4GB, 8GB, 16GB, 32 USB 3.0

Feliratozás

nem, igen pendrive-ra, igen dobozra, mindkettőre

Kérsz hozzá díszdobozt?

Igen, Nem