Vásárlási feltételek

A honlapon leadott rendelésével Megrendelő jelzi vételi szándékát.

Cégünk rendelés-visszaigazolást állít ki, melyet automatikus levél formájában Megrendelőnek elküldünk.

Cégünk a Megrendelővel érvényben lévő fizetési kondíciók alapján díjbekérőt, előlegszámlát állít ki, vagy halasztott fizetési határidős megrendeléskor az egyedi megállapodás szerinti feltételeknek megfelelően jár el.

A Megrendelő az ellenértéket átutalja.

A logózott termékről grafikai látványtervet készítünk, elfogadás után pedig a rendelést legyártjuk.

A grafikai látványterv egy illusztráció, melytől a nyomtatott vagy gravírozott termék eltérhet a nyomtatási beállítások miatt.

Elindítjuk a gyártást.

Előreutalásos rendszerben a Megrendelő az ellenértéket átutalja, vagy a teljesítés az egyedi kondíciók alapján történik.

Az elkészült termékeket kiszállítjuk.

Pendrive-jainkról

Pendrive-jaink alapból 2.0 – ás USB csatlakozóval ellátottak, melyek sebessége 2,5-5,5 Mb/s. Kérésre 8 mb/s USB 2.0 port is elérhető, illetve USB 3.0 kimenetű termékeink 17-22 Mb/s-mal működnek.

Plug&play funkcióval rendelkeznek

Kompatibilisek: Win 98SE / 2000 / ME / XP / VISTA / WIN7 / WIN8 / XP / WIN 10 rendszerrel

Működési hőmérséklet: -10 to 55 degree Celsius

Elfogadott páratartalom: 20% -90%

CE, ROHS, FCC tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Garancia

Minden pendrive memória modulra Örök Élet garanciát vállalnunk. A memória chip meghibásodása esetén kérem juttassa vissza pendrive-ját hozzánk és mi azonnal cseréljük

Legyártott és nyomott pendrive-ot 50% felár ellenében tudunk újranyomtatni. Ez egy teljesen egyedi logó alapján elkészített termék, melyet a látványterv alapján gyártunk. Ha a jóváhagyott látványtervet követően a pendrive mégsem nyerné el tetszését 50% felár ellenében kérheti annak újragyártását. A nem kívánt termékeket ez esetben is kérem küldje vissza részünkre.

Legyártott pendrive át nem vétele esetén a rendelés 50%-át számlázzunk ki Önnek. A termékeket ezen módon is küldje vissza részünkre.

 

Üzletünk címe:

9024 Győr, Vécsey u. 2.